Vilka är vi & vad önskar vi verka för?

Om föreningen

Väse Morgongåva stiftade i januari 2019 och är en partipolitiskt och religiöst obunden demokratisk förening verksam i Väse, Karlstad kommun. 
Syftet
 är att verka för hållbara, regenerativa och resilienta lokalsamhällen för att stärka deras förmåga att möta utmaningar i en föränderlig värld. 

Ändamålet
är att verka för ökad kunskap och praktik inom områden som hållbara och resilienta livsstilar, lokal kollaboration, regenerativ odling och djurhållning samt biodiversitet, resurshantering och övrig förenlig verksamhet. 

Föreningens ändamål och verksamhet vänder sig till alla människor, oavsett ålder och ursprung, och utgår från Permakulturens tre etiska grundprinciper: omsorg om människor, omsorg om jorden samt rättvis fördelning.

Styrelsen

Ordförande Sandra Boström
Utvecklare och medskapare, Väse Morgongåva. Driver även Vildvilans TrädgårdarUtbildad folkhälsovetare (med.kand, fil.mag) och hälsopedagog samt certifierad permakulturdesigner.


Vice ordförande Josefine Gustafsson
Utvecklare och medskapare, Väse Morgongåva. Utbildad beteendevetare (fil.kand) med erfarenhet inom ekologisk/permakulturodling.

Kassör Pontus Wallin 
Suppleant 
Anton Alfredsson

Kontakta oss

Vi nås även via

 
Snigelpost

Ve 412, 655 96 Väse

 
Mail
 

Genom att skicka ett meddelande med formuläret ovan godkänner du att vi sparar och behandlar dina personuppgifter, i detta fall din mailadress, i enlighet med GDPR. Detta för att kunna besvara ditt meddelande. Så snart detta är gjort raderar vi dina uppgifter. Dina uppgifter delas inte till tredje part.